Accu bladblazer

Stil, krachtig en mobiel, zijn de kenmerken van een Stihl accu bladblazer. De Lithium-Ion accu bladblazer heeft een geïntegreerde accu en is ideaal voor kleine tuinen. De accu bladblazer van het Stihl compact accusysteem is de juiste keuze voor middelgrote tuinen, terwijl de accu bladblazers van het Stihl pro accusysteem ontwikkeld werden voor grotere tuinen en professioneel gebruik. Ideaal voor gebruik in geluidsgevoelige omgevingen zoals scholen, kinderdagverblijven en ziekenhuizen.

Elektrische bladblazer

Met een handzame krachtige elektrische bladblazer of bladzuiger behoort het tijdrovende werk met bezem en hark definitief tot het verleden. De elektrische bladblazers met snoer zijn over het algemeen krachtiger dan de accu bladblazers. Bladblazers kunnen worden ingezet voor het blad en vuil ruimen op bijv. terrassen, oprijlanen, fietsenstallingen, tuinen enz. Onze merken bladblazers zijn o.a. Stihl en Stiga.

 

BLADBLAZERS / HAKSELAARS

De bladblazers van Stihl laten niet alleen bij openbare plaatsen een schone indruk achter. Ook waar grote percelen moeten worden bevrijd van blad of gemaaid gras leveren zij grootse prestaties. Evenals de Stihl zuighakselaars die gras en bladeren opzuigen en het materiaal fijn hakselen.

 

 

Benzine bladblazer

Met de krachtige benzine bladblazers van STIHL behoort het tijd rovende werk met bezem en hark definitief tot het verleden.
Afhankelijk van het toepassingsgebied van bijv. openbaar groen, wandelwegen, parkeerplaatsen. Als gebruiker heeft u de keuze uit STIHL machines van verschillende vermogensklassen.

 

 

Bladzuiger

Wilt u het blad in uw tuin of op uw gazon écht verwijderen? Voor dit doel zijn bladzuigers gemaakt. Deze multifunctionele bladblazers kunnen blazen, zuigen en versnipperen. Met een bladzuiger tovert u een berg bladeren om tot een klein afvalhoopje. Wat u opzuigt komt terecht in de grote opvangzak. U kunt bij ons een bladzuiger kopen van verschillende topmerken, stuk voor stuk van hoge kwaliteit.

bladblazer/ bladzuiger kopen doet u bij Mabelis Mechanisatiebedrijf

Een bladzuiger of bladblazer koopt u natuurlijk bij Mabelis in Nieuwvliet.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop, onderhoud en reparatie van bladblazers en bladzuigers, kunnen wij u adviseren welk product het beste past in uw tuin.

Ons assortiment

Ons assortiment bestaat o.a. uit grasmaaiers, zitmaaiers, bosmaaiers, heggenscharen,robotmaaiers, kettingzagen enz.