Wie zijn wij en waarom moet jij juist bij ons zijn.

Welkom bij Mechanisatiebedrijf Mabelis.

Al jaren een bekende naam in West Zeeuws Vlaanderen, een familiebedrijf met jarenlange ervaring in tuin- en parkmachines en landbouwtractoren.

Wij zijn u graag van dienst met persoonlijke service, professioneel advies en a-kwaliteit machines. Tijdens uw bezoek aan onze showroom adviseren wij u graag over alle mogelijkheden.

Mechanisatiebedrijf Mabelis is gespecialiseerd in verkoop, onderhoud en reparaties van:

Een breed assortiment tuin- en park machines, multifunctionele tractoren, shovels, minigravers voor de hoveniers- en tuinbouwsector,  BSP fietsen, E-bikes, Berg Toys skelters en trampolines. Dit alles voor zowel particulier als professioneel gebruik. Denk bij professioneel gebruik aan hoveniersbedrijven, gemeentes, recreatiebedrijven, golfbanen, tuinbouw en aannemerij.

Mechanisatiebedrijf Mabelis is sinds januari 1936 actief in Zeeuws Vlaanderen.

In 1936 is Jozias Mabelis begonnen als smid en loodgieter. In de jaren 60 kwam zijn zoon Piet in het bedrijf werken. Piet breidde het bedrijf uit met zijn passie, namelijk landbouwtractoren. Zo begon hij met Porsche tractoren. Daarna volgden Renault tractoren en Claas tractoren.

In 2018 is Carlo Fieret, de kleinzoon van Piet, mede-eigenaar van het Mechanisatiebedrijf en is de bedrijfsnaam gewijzigd in Mechanisatiebedrijf Mabelis vof.

Inspelend op de veranderende vraag uit de markt en inspelend op de behoeftes van de regionale klanten ligt de nadruk nu vooral op tuin- en park machines, (compact)tractoren en compacte grondverzet machines. Service en kwaliteit blijven het speerpunt.

Mechanisatiebedrijf Mabelis is hierdoor gegroeid tot de tuin- en park specialist van Zeeuws Vlaanderen!

Sinds 2022 is Piet uitgetreden en staat Carlo er ‘alleen’ voor, samen met zijn team staan wij graag voor u klaar.

Ons team

Carlo Fieret
Alexander Dees
Carlo Huisman

Altijd goed bereikbaar

Dealer van vele merken

Alle specialismen onder één dak