Heggenscharen

Mabelis is uw specialist en vakhandelaar voor heggenscharen en heggensnoeiers. Ons assortiment bestaat o.a uit de merken Stihl en Stiga

Accu heggenschaar

Voor de veeleisende tuineigenaars en professionals, die graag stil en zonder kabel werken, biedt Stihl accu heggenscharen aan met een krachtige lithium-ion-accu in de 36-V-klasse.
Deze zijn eenvoudig te bedienen en stoten geen storende uitlaatgassen uit. Dankzij het hoge aantal slagen, en de speciaal geslepen messen, leveren de krachtige accu heggenscharen van het Stihl pro accusysteem uitstekende snoeiprestaties, en zijn ze geschikt voor professioneel gebruik.
De accu heggenschaar van het Stihl compact accusysteem werd speciaal ontwikkeld voor de veeleisende particuliere gebruiker, en laat zich moeiteloos bedienen.
Door het lage gewicht wordt het werken met deze heggenschaar verrassend licht. Voor hobbytuiniers is er de praktische hsa 45 met geïntegreerde accu van 18 V.

Benzine heggenschaar

De krachtige Stihl benzine heggenscharen zijn de ideale helpers op grote
oppervlakken, en in het park- en landschapsonderhoud.
De snoerloze machines garanderen een onbeperkte bewegingsvrijheid
en zijn door hun hoge vermogen uitermate geschikt voor het snoeien van volle hagen.

Elektrische heggenschaar

De Stihl elektrische heggenscharen overtuigen door een exacte snede, optimale messengeometrie en een rustige, krachtige loop. De uitgebalanceerde gewichtsverdeling garandeert een goede hanteerbaarheid.
De lichte modellen zijn optimaal geschikt voor het trimmen van twijgen en dunne takken.
Met het krachtige topmodel Stihl hse 81 kunt u ook dik vertakte heggen bewerken.

Heggenschaar kopen doet u bij Mabelis Mechanisatiebedrijf

Een heggenschaar koopt u natuurlijk bij Mabelis in Nieuwvliet.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop, onderhoud en reparatie van heggenscharen, kunnen wij u als geen ander adviseren welk product het beste bij u past.

Ons assortiment

Ons assortiment bestaat onder andere ook uit grasmaaiers, zitmaaiers en bosmaaiers, bladblazers en kettingzagen.