Robotmaaiers

Ideaal voor als u veel op vakantie bent, of als u geen tijd hebt om elke week te maaien.

Robot grasmaaiers

De robot maaiers van Stihl, Ambrogio en Kress doen alles geheel automatisch voor u.
Om voor elk type tuin de juiste robotmaaier te kunnen verkopen, Zijn wij dealer van de Stihl, Ambrogio en Kress robotmaaiers .

Gaat u ook voor een perfect gazon?

Een perfect gemaaid gazon zonder moeite? Dat kan! De iMow robotmaaier neemt het meeste werk van jou over. Eenmaal geprogrammeerd maait de iMow robotmaaier het gazon volledig automatisch en geheel naar jouw wensen. Na het maaien of als de accu bijna leeg is,keert hij zelfstandig terug naar het docking station.
Zo heb je altijd een perfect onderhouden gazon.En dat in slechts enkele uren zodat je jouw tuin snel weer onbeperkt kunt gebruiken.

De robotmaaier maait het gazon voor jouw

Robotmaaiers zorgen ervoor dat jouw gazon altijd prachtig onderhouden is. Zo’n grasmachine robot maait namelijk zelfstandig, omzeilt hindernissen en overwint hellingen.
En je hoeft de robot niet eens zelf op te laden: deze doen dat immers gewoon automatisch uit eigen beweging. Maairobots zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk.
Met een robot maaier heb je meer tijd omontspannen van je tuin te genieten. Hun werkritme is eenvoudig te programmeren.
Zo’n iMow vermaalt het maaisel fijn zodat de voedingsstoffen weer in de grond terechtkomen. Het resultaat: je geniet van een gazon dat er steeds even mooi uitziet,
en meer tijd voor je gezin en hobby’s.

Robot grasmaaier kopen doet u bij Mabelis Mechanisatiebedrijf

Een robotmaaier koopt u natuurlijk bij Mabelis in Nieuwvliet.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van aanleg, installatie, onderhoud en reparatie van robotmaaiers, kunnen wij u adviseren welk product het beste past in uw tuin.

Ons assortiment

Ons assortiment bestaat o.a. uit grasmaaiers, zitmaaiers en bosmaaiers