Veegmachines

Veegmachines ruimen verschillende soorten vuil gemakkelijk
op en dit zes keer sneller dan met een bezem. Ze kunnen op
verschillende type ondergronden zoals wegen, parkeerplaatsen
en bedrijfsterreinen gebruikt worden. Kortom, de veegmachines
zijn veelzijdig, tijdbesparend en belangrijker nog, ze zorgen
voor een schoon resultaat.

Tielburger veegmachines

Een Tielbürger veegmachine trekt zich niets aan van de tijd van het jaar. Hij doet zijn werk onder alle weersomstandigheden en presteert in iedere situatie. Elk onderdeel van een Tielbürger machine is getest op levensduur en duurzaamheid, zodat de veegmachines ook bij continu gebruik en onder zware omstandigheden probleemloos werkt. Kwaliteit tot in het kleinste detail: stof, zand, vuil, water, zout, granulaat, extreme koude of verzengende hitte – deze machines verdragen zware omstandigheden probleemloos.

BEROEPSMATIG OF PARTICULIER ?

Omdat wij een uitgebreid assortiment  bieden, hebben wij voor elke doelgroep een passend model die optimaal aansluit op de wensen en eisen die eraan worden gesteld. Onze doelgroep is dan ook divers. Particulieren, vereniging van eigenaren, hoveniers, wegenbouwers, gemeente werken, vliegvelden, ziekenhuizen, bejaardentehuizen, winkelcentra, agrariërs, maneges, reinigingsbedrijven, straten makers, loonbedrijven enz. Iedere doelgroep vindt bij ons de passende machine die optimaal aansluit bij hun wensen. Diverse accessoires vergroten de mogelijkheden.

Een veegmachine het hele jaar door

Veegmachines kunt u het hele jaar door gebruiken. In de Lente is het de periode om het terrein te ontdoen van bijvoorbeeld vuil, blad en zand. Terwijl u in de zomer heel goed het terrein onkruidvrij kunt houden met een veegmachine. Door intensief al het vuil te verwijderen voorkomt u onkruidgroei.
Het erf schoonhouden in de herfst is een tijdrovende klus. Vegen en blad verzamelen doet u in één arbeidsgang met de bladschuif.
Een Tielbürger veegmachine is binnen een handomdraai om te bouwen naar een sneeuwmachine. Uitgerust met sneeuwborstels en een sneeuwschuif voorkomt u ongelukken door gladheid. De banden kunnen eventueel worden voorzien van sneeuwkettingen voor meer grip.

Voor veegmachines bent u bij Mabelis Mechanisatiebedrijf aan het juiste adres.

Veegmachines koopt u natuurlijk bij Mabelis in Nieuwvliet.

Door onze ruime ervaring in de verkoop, onderhoud en reparatie van Veegmachines, kunnen wij u uitstekend adviseren welke veegmachine het beste bij u past.

Ons assortiment

Ons assortiment bestaat o.a. uit grasmaaiers, robotmaaiers, zitmaaiers, bosmaaiers, heggenscharen, fietsen, bergToys, kettingzagen enz.